STN EN ISO 1421: 2017 (80 0908), Textílie povrstvené gumou alebo plastmi. Zisťovanie pevnosti v ťahu a ťažnosti pri pretrhnutí (ISO 1421: 2016). - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1421: 2016