STN EN 1176-11: 2017 (94 0515), Zariadenia a povrch detských ihrísk Časť 11 Ďalšie špecifické bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy na priestorové siete - Uherek, Juraj (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1176-11: 2014