STN EN ISO 11681-2/A1: 2017 (47 9040), Lesnícke stroje. Prenosné reťazové píly. Bezpečnostné požiadavky a skúšanie Časť 2 Reťazové píly na odvetvovanie stromov. Zmena A1 (ISO 11681-2: 2011/Amd 1: 2017) (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto zmena A1 STN EN ISO 11681-2: 2012 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11681-2: 2011/A1: 2017