STN 33 2000-4-473: 1995, Elektrotechnické predpisy. Elektrické zariadenia Časť 4 Bezpečnosť. 47. kapitola: Použitie ochranných opatrení na zaistenie bezpečnosti. 473. Oddiel: Opatrenia na ochranu proti nadprúdom - Němeček, Lubomír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku