STN 33 2000-5-537: 2003, Elektrické inštalácie budov Časť 5 Výber a stavba elektrických zariadení. Kapitola 53: Spínacie a riadiace zariadenia. Oddiel 537: Prístroje na bezpečné odpojenie a spínanie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav pre technickú normalizáciu, 2003)
Táto norma obsahuje HD 384.5.537 S2: 1998