STN 33 2000-7-711: 2004, Elektrické inštalácie budov Časť 7-711 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Výstavy, prehliadky a stánky - Chovan, Igor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje HD 384.7.711 S1: 2003