STN EN 50178: 2002 (33 2020), Elektronické zariadenia určené na použitie v silnoprúdových inštaláciách. - Huna, Rudolf; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 50178: 1997