STN EN 60990: 2001 (33 2020), Metódy merania dotykového prúdu a prúdu tečúceho ochranným vodičom. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Kříž, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60990: 1999 v českom jazyku