STN P ENV 50166-1: 2000 (33 2040), Vystavenie ľudského organizmu pôsobeniu nízkofrekvenčných elektromagnetických polí s frekvenciou od 0 Hz do 10 kHz. - Lago, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto predbežná národná norma je identická s ENV 50166-1: 1995