STN EN 60204-11: 2002 (33 2200), Bezpečnosť strojových zariadení. Elektrické zariadenia strojov Časť 11 Požiadavky na vysokonapäťové zariadenia na striedavé napätie nad 1 000 V alebo na jednosmerné napätie nad 1 500 V a neprevyšujúce 36 kV - Chovanová, Katarína; Valenta, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60204-11: 2000 v českej verzii