STN EN 50281-2-1: 2002 (33 2330), Elektrické zariadenia do priestorov s horľavým prachom Časť 2-1 Skúšobné metódy. Metódy na stanovenie minimálných teplôt vznetenia prachu - Studničná, Konštantína; Pohludka, Jan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 50281-2-1: 1998 v českej verzii