TNI IEC/TR 60909-1: 2000 (33 3020), Výpočet skratových prúdov v trojfázových striedavých sústavách Časť 1 Súčinitele na výpočet skratových prúdov v trojfázových striedavých sústavách podľa IEC 60909 - Maletz, Roman (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje IEC/TR 60909-1: 1991