TNI IEC/TR 60909-2: 2000 (33 3020), Elektrické zariadenia. Údaje na výpočet skratových prúdov podľa IEC 60909: 1988. - Hain, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje IEC/TR 60909-2: 1992