STN IEC 60781: 1995 (33 3021), Návod na výpočet skratových prúdov v lúčových sieťach nízkeho napätia. - Roškota, Stanislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje IEC 781: 1989 a zavádza HD 581 S1, ktorý je úplným a nezmeneným prevzatím IEC 781: 1989