STN EN 61660-1: 2002 (33 3025), Skratové prúdy v jednosmerných rozvodoch vlastnej spotreby v elektrárňach a rozvodniach Časť 1 Výpočet skratových prúdov - Roškota, Stanislav; Jurík, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61660-1: 1997 v českej verzii