STN EN 61660-2: 2002 (33 3025), Skratové prúdy v jednosmerných rozvodoch vlastnej spotreby v elektrárňach a rozvodniach Časť 2 Výpočet účinkov - Roškota, Stanislav; Jurík, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61660-2: 1997 v českej verzii