TNI IEC/TR 61660-3: 2003 (33 3025), Skratové prúdy v jednosmerných rozvodoch vlastnej spotreby v elektrárňach a rozvodniach Časť 3 Príklady výpočtov - Roškota, Stanislav; Jurík, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje IEC/TR 61660-3: 2000 v českom jazyku