STN ISO 8528-7: 2002 (33 3140), Striedavé zdrojové agregáty poháňané piestovými spaľovacími motormi Časť 7 Technické údaje pre špecifikáciu a návrh - Vojtek, Jaroslav; Bezděk, Milan; Nosákovec, Valdemar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 8528-7: 1993 v českom jazyku