STN ISO 8528-9: 2002 (33 3140), Striedavé zdrojové agregáty poháňané piestovými spaľovacími motormi Časť 9 Meranie a hodnotenie mechanických vibrácií - Vojtek, Jaroslav; Bezděk, Milan; Nosákovec, Valdemar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 8528-9: 1993 v českom jazyku