STN EN 50193-1: 2017 (36 1061), Elektrické prietokové ohrievače vody. Metódy merania funkčných vlastností Časť 1 Všeobecné požiadavky - Vámošiová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50193-1: 2016