STN EN 13108-4: 2017 (73 6163), Asfaltové zmesi. Požiadavky na materiály Časť 4 Vtláčaná úprava - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13108-4: 2016