STN ISO 29201: 2017 (75 7805), Kvalita vody. Variabilita výsledkov skúšky a neistota merania mikrobiologických metód stanovenia počtu. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 29201: 2012