STN ISO 8528-10: 2002 (33 3140), Striedavé zdrojové agregáty poháňané piestovými spaľovacími motormi Časť 10 Meranie vzduchom prenášaného hluku obálkovou metódou - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 8528-10: 1998