STN EN 61000-3-11: 2002 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 3-11 Medze. Obmedzenie zmien napätia, kolísania napätia a blikania v rozvodných sieťach nízkeho napätia pre podmienečne pripájané zariadenia s menovitým prúdom ≤ 75 A - Legíň, Milan; Šmíd, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61000-3-11: 2000 v českej verzii