STN EN 61000-4-7: 2003 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 4-7 Metódy skúšania a merania. Všeobecné pokyny na meranie harmonických a medziharmonických a na prístrojové vybavenie pre rozvodné siete a pripojené zariadenia - Kováč, Juraj; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-4-7: 2002