STN EN 61000-4-9/A1: 2003 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 4-9 Metódy skúšania a merania. Skúška odolnosti proti impulznému magnetickému poľu. Základná norma EMC. Zmena A1 - Adamec, Ľubor; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena A1 STN EN 61000-4-9: 2002 je slovenskou verziou EN 61000-4-9: 1993/A1: 2001