STN EN 61000-4-27: 2002 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 4-27 Metódy skúšania a merania. Nesymetria trojfázového napätia. Skúška odolnosti - Legíň, Milan; Šmíd, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61000-4-27: 2000 v českej verzii