STN EN 61000-4-29: 2002 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 4-29 Metódy skúšania a merania. Krátkodobé poklesy napätia, krátke prerušenia a kolísania napätia na vstupoch jednosmerného napájania. Skúšky odolnosti - Legíň, Milan; Šmíd, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61000-4-29: 2000 v českej verzii