STN EN 50147-2: 2001 (33 4211), Bezodrazové komory Časť 2 Voľba vhodného skúšobného miesta s ohľadom na jeho útlm - Uličný, Ján; Rožánek, Zdeněk (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 50147-2: 1996 v českom jazyku