STN EN 50134-1: 2003 (33 4594), Poplachové systémy. Systémy privolania pomoci Časť 1 Požiadavky na systém - Santoris, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50134-1: 2002