STN EN 50134-2: 2002 (33 4594), Poplachové systémy. Systémy privolania pomoci Časť 2 Aktivačné zariadenia - Santoris, Milan; Konečný, Ivan; Tůma, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 50134-2: 1999 v českej verzii