STN EN 61206/Z1: 2001 (34 0871), Ultrazvuk. Dopplerovské systémy s kontinuálnou vlnou. Skúšobné metódy. Zmena 1. - Onderko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61206: 1995