STN IEC 60854: 1993 (34 0877), Stanovenie charakteristík diagnostických prístrojov využívajúcich ultrazvukové impulzy. - Kroupa, Peter (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 854: 1986