STN EN 60077-1: 2004 (34 1510), Dráhové aplikácie. Elektrické zariadenia koľajových vozidiel Časť 1 Všeobecné prevádzkové podmienky a všeobecné pravidlá - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60077-1: 2002