STN EN 60077-3: 2004 (34 1510), Dráhové aplikácie. Elektrické zariadenia koľajových vozidiel Časť 3 Elektrotechnické súčasti. Pravidlá pre vypínače jednosmerného prúdu - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizície, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60077-3: 2002