STN EN 60077-5: 2004 (34 1510), Dráhové aplikácie. Elektrické zariadenia koľajových vozidiel Časť 5 Elektrotechnické súčasti. Pravidlá pre vysokonapäťové poistky - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60077-5: 2003