STN EN 60215 + A1: 2002 (33 4110), Bezpečnostné požiadavky na rádiové vysielače. - Staník, Anton; Kraus, Marcel trl (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60215: 1989 a jej zmenou A1: 1992 v českom jazyku