STN EN 60215 + A1/A2: 2002 (33 4110), Bezpečnostné požiadavky na rádiové vysielače. Zmena A2. - Staník, Anton; Kraus, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto zmena A2 STN EN 60215 + A1: 2002 je identická so zmenou EN 60215: 1989/A2: 1994 v českom jazyku