STN EN 50119: 2002 (34 1560), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Vrchné trolejové vedenia pre elektrickú trakciu. - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 50119: 2001