STN EN 50123-6: 2004 (34 1560), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Spínacie zariadenia jednosmerného prúdu Časť 6 Rozvádzače jednosmerného prúdu - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50123-6: 2003