STN EN 50123-7-1: 2004 (34 1560), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Spínacie zariadenia jednosmerného prúdu Časť 7-1 Meracie, ovládacie a ochranné zariadenia na osobitné použitie v trakčných systémoch jednosmerného prúdu. Návod na použitie - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50123-7-1: 2003