STN ISO 37001: 2017 (01 0106), Systémy manažérstva proti korupcii. Požiadavky s návodom na použitie. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 37001: 2016