STN EN 50327: 2004 (34 1582), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Harmonizácia menovitých hodnôt a skúšky meničových skupín. - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50327: 2003