STN EN 50327/A1: 2005 (34 1582), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Harmonizácia menovitých hodnôt a skúšky meničových skupín. Zmena A1. - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 50327: 2004 je slovenskou verziou EN 50327: 2003/A1: 2005