STN EN 60322: 2003 (34 1585), Dráhové aplikácie. Elektrické zariadenia koľajových vozidiel. Pravidlá pre výkonové rezistory nekrytej konštrukcie. - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60322: 2001