STN EN 60695-11-20/A1: 2004 (34 5630), Skúšanie nebezpečenstva požiaru Časť 11-20 Skúšobné plamene. Metódy skúšok plameňom s výkonom 500 W. Zmena A1 - Santoris, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 60695-11-20: 2001 je slovenskou verziou EN 60695-11-20: 1999/A1: 2003