STN EN 13001-3-5: 2018 (27 0043), Žeriavy. Všeobecný návrh Časť 3-5 Medzné stavy a overovanie spôsobilosti kovaných hákov - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13001-3-5: 2016