STN EN ISO 15025: 2018 (83 2734), Ochranné odevy. Ochrana proti plameňu. Metóda skúšania ohraničeného šírenia plameňa (ISO 15025: 2016). - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15025: 2016