STN EN 16689: 2018 (83 2761), Ochranné odevy pre hasičov. Požiadavky na funkčné vlastnosti ochranných odevov používaných pri technických záchranných zásahoch. - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy& EN 16689: 2017