STN EN 60068-2-11: 1992 (34 5791), Elektrotechnické a elektronické výrobky. Základní zkoušky vlivu vnějších činitelů prostredí Časť 2-11 Zkouška Ka: Solná mlha - Kudláček, Ivan (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma je prekladom IEC 68-2-11: 1981